Berries - Pure & Original Kalkverf Fresco

Artikel 13 van 157
€ 21,70 (inclusief btw)

Fresco kalkverf is klaar voor gebruik.  Fresco is bedoeld voor gebruik binnen en is samengesteld uit zuivere, gebluste kalk en natuurlijke pigmenten. Fresco kalkverf is 100% mineraal en zeer milieuvriendelijk. De uitstraling is zeer mat, poederig met kleurnuances. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht.
Door invloed van temperatuur, ondergrond en luchtvochtigheid kan men verkleuring krijgen van het gekalkverfde oppervlak. Dit is typisch aan kalkverf. Om deze eigenschap te verminderen moet men meerdere dunne lagen aanbrengen en goed uitstrijken. (voor meer info, klik hier)

Geschikt voor: Kalkpleister, cementpleister, zuigende natuursteen, andere minerale ondergronden.
Voorbehandeling: De oppervlakte moet schoon, droog en vrij zijn van vetten, olien en andere verontreinigingen zoals wax. 
Aanbrengen: Met een langharige blokkwast.
Droogtijd: Overschilderbaar na 8 uur
Reinigenkwasten kunnen uitgespoeld worden met lauw warm water en zeep. Vlekken kunnen afgewassen worden met lauw warm water.
Houdbaarheid: Waterbasis verf altijd tegen vorst en hoge temperaturen beschermen.(12 maanden vorstvrij)
 

Kalkverf & More by Woonwinkel Marianne is STER dealer van Pure & Original, hierdoor hebben wij de beschikking over de originele Pure & Original mengmachine en kunnen wij de Classico krijtverf uit voorraad leveren!

© 2018 - 2024 Krijtverf4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel