Deze kleurenkaart wordt je gratis aangeboden exclusief eventuele verzendkosten. Maximaal 1 per klant.
Indien je na het ontvangen van de kleurenkaart overgaat tot een bestelling bij ons dan worden de verzendkosten van de kleurenkaart in mindering gebracht. 
126 stijlvolle kleuren van het merk Pure & Original verzameld in een handig kleurenboek.

De Pastilles op de kleurkaart zijn handgeschilderd in de Classico Regular (de originele krijtverf). Andere verfsoorten kunnen in kleur iets afwijken. Zo zijn hoogglans lakken een fractie voller van kleur en tonen de Fresco Kalkverf en Marrakach Walls een nuance lichter.

Heb je nog vragen over Pure & Original verf/producten? Bel of mail ons gerust! We helpen je graag! Of ervaar het zelf en Bezoek onze winkels in Klimmen en/of Valkenburg  om de handgeschilderde stalen te bekijken en gebruik te maken van een uitgebreid kleuradvies, helemaal gratis en vrijblijvend. 

Woon je niet in de buurt en/of geen tijd om langs te komen? Bestel dan gratis de kleurenkaart! En om helemaal zeker te zijn kun je van elke kleur/soort verf een testpotje van 250ml bestellen (kijk bij betreffende kleur/soort verf)!

Krijtverf 4u by Woonwinkel Marianne is STER dealer van Pure & Original, hierdoor hebben wij de beschikking over de originele Pure & Original mengmachine en kunnen wij de verf uit voorraad leveren!

© 2018 - 2020 Krijtverf4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel