Onze opdrachtgevers (particulieren en bedrijven) hebben wensen die variëren van kleuradvies tot een compleet interieuradvies met detailtekeningen en bouwbegeleiding.

Ons uitgangspunt is altijd hetzelfde, het advies moet passen bij de klant. Een complete metamorfose zoals je soms op televisie ziet, komt zelden voor. Vaak staat de vergelijking “ervoor/erna” centraal, de realiteit en de interactie met de klant wordt dan uit het oog verloren. Wensen van opdrachtgevers die betrekking hebben op het gebruik van de ruimte, indeling maar ook het gebruik van bepaalde meubelstukken of accessoires e.d. staan bij ons centraal. Dit is voor alle betrokkenen een uitdagende ontdekkingsreis die je samen maakt.

De afgelopen jaren hebben we dit, samen met onze opdrachtgevers kunnen realiseren. Om te laten zien hoe divers de uitgangspunten kunnen zijn, kun je een selectie van de projecten bekijken. Kijk daarbij niet alleen naar de foto’s als eindresultaat, maar lees ook de wensenlijst van deze opdrachtgever(s). Dit is tenslotte het beginpunt van de reis!

Indien nodig werken we samen met vaste gespecialiseerde regionale partners, zoals: een aannemer, keukenstudio, schilder, stoffeerders, vloerenstudio en een gordijnenatelier. Samen met hen hebben we verschillende projecten gerealiseerd.

Interesse? Neem contact met ons op. Wij plannen met u een oriënterend gesprek. Uw wensen en uitgangspunten en onze rol in uw plannen staan dan centraal. Tijdens dit gesprek kunnen wij u ook een goede indicatie geven over de mogelijke kosten van het traject. Het oriënterend gesprek is overigens gratis!

© 2018 - 2024 Krijtverf4u | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel